Schriever

Vragen? 050-3185090

9.6°C Wind: NO 3 Bft
 
 

U bevindt zich in: Home » Assortiment » Lijm en kit

Lijm en kit

Bijlard

Bijlard

Bijlard

Bijlard International ontwikkelt, produceert en verdeelt lijmen voor de professionele markt. Het assortiment van Bijlard bestaat uit contactlijmen, houtlijmen, montagelijmen, superlijmen CA, MS polymeren, PVC/ABS lijmen, KOMO-gekeurde lijmen, ontvetters, reinigingsmiddelen, aerosols, lijmtanks, MMA lijmen en tapes. Het productenpakket bevat een scala aan milieuvriendelijke, ongevulde en aromaatvrije lijmen en kitten.
» Bezoek site

Den Braven Sealents

Den Braven Sealents

Den Braven Sealents

Den Braven Sealents produceert kwalitatief hoogwaardige afdichtingskitten (ISO 11.600 certificering) zoals acrylaten, siliconen, butyls en MS polymeren. Ook produceert Den Braven Sealants in eigen beheer PU-schuimen, technische aerosols en lijmen.
» Bezoek site

Frencken

Frencken

Frencken

Frencken is al sinds 1901 partner en specialist op het gebied van lijmen, vullen, sealen en afwerken van hout, plaat en keramische materialen. Het brede assortiment omvat producten als houtlijm, constructielijm, montagelijm, contactlijm, vulmiddel, sealer, primer, tegellijm en diverse vloerproducten.
» Bezoek site

Saba

Saba

Saba

SABA produceert hoogwaardige lijmen en kitten voor industriƫle en bouwkundige toepassingen. Saba produceert en levert lijmen voor de schuimverwerkende industrie, de PVC-markt en voor specifieke toepassingen in bijvoorbeeld woning- & projectinrichting en de isolatiesector. De kitten van Saba worden wereldwijd toegepast in nieuwbouw, onderhoud & renovatie, milieu & infra, transport en marine.
» Bezoek site

Soudal

Soudal

Soudal

Soudal is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm en vele andere producten voor de bouw en industrie. Het assortiment van Soudal bevat voegkitten, lijmen, aerosolen, PU schuimen, brandwerende producten en producten voor de voorbereiding en afwerking van montage- en voegtoepassingen.
» Bezoek site

 
 

Volg ons op sociale media

Facebook-icoon-middelgroot.png Twitter-icoon-middelgroot.png
Linkedin-logo-middelgroot.png