Schriever

Vragen? 050-3185090

9.7°C Wind: ONO 3 Bft
 
 

U bevindt zich in: Home » Over Ons » Waarom Schriever

Waarom Schriever

Snelle levering

Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Vanuit het verkooppunt in Groningen kan in overleg nog dezelfde dag geleverd worden.

Vakkundig in kleur

Met onze eigen industriële kleurmakerij in Groningen kunnen wij snel en accuraat uw kleurwensen invullen.

Oplossingsgericht

De medewerkers van Schriever begrijpen wat de vakman bezighoudt. We staan met onze kennis en ervaring naast de vakman. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Betrouwbaar

Schriever staat voor optimale dienstverlening. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren u graag bij productkeuzes, geven (kleur)advies en brengen u op de hoogte van veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij u bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking

Wij vinden dat samenwerking ook leuk moet zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld lekkere koffie op het verkooppunt en maken we graag tijd voor een praatje.

Totaalleverancier

Schriever levert een compleet assortiment bouw- en industriespecialiteiten. Samenwerking met Olijslager voor bouw- en doe-het-zelf verven en Stucshop voor afbouwproducten maakt ons professionele assortiment nog breder.

 

Volg ons op sociale media

Facebook-icoon-middelgroot.png Twitter-icoon-middelgroot.png
Linkedin-logo-middelgroot.png